[:ca]

[metaslider id=”20516″]

La nostra delegació ActivaMent Garraf – Penedès està implementant per segon any el projecte: “Sumem experiències en Salut Mental als instituts”. Un projecte de sensibilització comunitària, ofert en primera persona per qui vivim amb un diagnòstic psiquiàtric, orientat als alumnes de secundària (4rt d’ESO) del municipi de Sant Pere de Ribes. Està pensat per portar a la comunitat, en concret a la gent jove, un punt de vista diferent (no distorsionat, ni discriminatori) de la salut mental i de les persones que patim un trastorn mental. El projecte es basa en l’oferiment d’un seguit de sensibilitzacions, que inclouen una xerrada sobre què és la salut mental, unes històries de vida i diferents dinàmiques participatives.

El passat 30 d’abril, es va realitzar la sensibilització a l’Institut Can Puig, per a alumnes de 4t d’ESO.

Aquestes activitats poden realitzar-se gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a través del recolzament dels pressupostos participatius.

[:es]

[metaslider id=”20516″]

Nuestra delegación ActivaMent Garraf – Penedès está implementando por segundo año, el proyecto: “Sumemos experiencias en Salud Mental en los institutos“. Un proyecto de sensibilización comunitaria, ofrecido en primera persona por quienes vivimos con un diagnóstico psiquiátrico, orientado a los alumnos de secundaria (4º de ESO) del municipio de Sant Pere de Ribes. Está pensado para llevar a la comunidad, en concreto a la gente joven, un punto de vista diferente (no distorsionado, ni discriminatorio) de la salud mental y de las personas que sufrimos un trastorno mental. El proyecto se basa en el ofrecimiento de una serie de sensibilizaciones, que incluyen una charla sobre qué es la salud mental, unas historias de vida y diferentes dinámicas participativas.

El pasado 30 de abril, se realizó la sensibilización en el Instituto Can Puig, para alumnos de 4º de ESO.

Estas actividades pueden realizarse gracias al apoyo del Ayuntamiento de Sant Pere de Ribes, a través del apoyo de los presupuestos participativos.

[:]

Comentarios: