cartell-taller-de-clown      Arriben els Tallers de Contacto Social a Vilanova i la Geltrú!!! Des d’ActivaMent, ens complau convidar-vos al nou: “Taller de Clown: Emociona’t”, un espai de creixement emocional, que ens ajudarà a desenvolupar el bon sentit de l’humor, la tendresa, la innocència i a connectar amb la nostra vulnerabilitat com a força escènica creadora. El taller ens ajuda a trobar el Clown que resideix en cadascú de nosaltres.

       Al llarg de 20 sessions aprendrem jugant a lliurar-nos de prejudicis i pors, a perdre la vergonya a parlar en públic, a gestionar i expressar millor les nostres emocions, i a desenvolupar l’autoestima valorant les pròpies vulnerabilitats i febleses. Una formació impartida per Vanesa RiSe, actriu, clown i tècnica en animació socio-cultural, educadora al CRAE.

       Des del proper 3 de Febrer, tots els divendres, de 17:30h a 19:30h, al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1). Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Reserva la teva plaça!

Hi Col·laboren:

ajuntament-vilanova-i-la-geltru     obra_social_la_caixa

Comentarios: