torreta4-720px     Des de la nostra Delegació ActivaMent Garraf-Penedès, ens complau comunicar-vos que comptem amb una nova col·laboració amb els Supermercats Can Torreta.

     Estem molt agraïts de que ActivaMent formi part de les associacions beneficiàries del Programa Solidari Can Torreta 2016. Per cada compra que el client fa amb la Tarjeta Solidària Can Torreta, gaudeix d’un descompte del 0,5% i es converteix en patrocinador oficial de l’entitat que esculli, a la que Can Torreta destina el 0,2% de la compra.

     L’objectiu del programa és promoure la dinamització del teixit associatiu i els projectes del tercer sector a escala local, i destinen les donacions a les associacions perquè puguin dur a terme aquesta tasca.

     Els supermercats Can Torreta es troben als municipis de Sant Pere de Ribes, Cubelles, Segur de Calafell, Calafell Platja i Vilafranca del Penedès. La Tarjeta Solidària Can Torreta no té cap cost pel client, que a més gaudeix de descomptes, i es pot fer a qualsevol establiment Can Torreta.

    Si vius a qualsevol d’aquests municipis t’animem a fer-te Patrocinador Solidari oficial de la nostra associació i dels nostres projectes!

Comentarios: