S’apropa el 10 d’octubre, Dia Mundial de la Salut Mental i data d’aniversari de la nostra associació. Un únic dia de celebració se’ns fa petit… És per això que des d’ActivaMent hem decidit celebrar-ho de forma diferent.

Durant tot el mes d’octubre realitzarem diverses activitats gratuïtes, en ciutats i espais diferents, obertes a tota la ciutadania. Xerrades, Concerts, lliurament de premis, CineFòrum, recitals poètics i molt més. El conjunt d’activitats programades és el següent:


Esmorzar – Presentació d’ActivaMent: El dimecres 4 d’Octubre, a les 11h, estarem a la Casa Sagnier (C/Brusi, 61), amb una xerrada presentant la nostra entitat, els seus projectes i principals activitats. Parlarem de l’activisme en salut mental i la lluita contra l’estigma. Us convidem a cafè i pastes!!!

*AQUEST ACTE HA ESTAT CANCEL·LAT PER LA SITUACIÓ POL͍TICA ACTUAL


*Lliurament de Premis: El dimarts 10 d’Octubre a les 19h, a la Biblioteca del Casino de Manresa (Passeig de Pere III, 29. Manresa). El nostre company i vocal de la Delegació de la Catalunya Central, Josep Franch, donarà a conèixer les persones guanyadores del I Concurs de Relats Breus, dedicat a l’Estigma, lliurats per Mercè Rosich Vilaró, Regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut de la ciutat de Manresa.

*AQUEST ACTE HA ESTAT CANCEL·LAT PER LA SITUACIÓ POLÍTICA ACTUAL


Grup de Reflexió: “Salut Mental: Les conseqüències emocionals de la situació política actual”. El dimecres 11 d’Octubre a les 18h, a la Casa Sagnier (C/Brusi, 61). Un grup de reflexió per poder compartir com ens sentim davant la situació política actual a Catalunya. Amb la nostra presidenta Rosa García i altres persones convidades.


CineFòrum: “Donnie Darko”: El divendres 13 d’Octubre, a les 19h, en l Ateneu l’Harmonia (C/ Sant Adrià, 20), fem una sessió de CineFòrum: pel·lícula, reflexió i crispetes. Veurem: “Donnie Darko”, la història d’un jove amb al·lucinacions que el guien a la seva vida.


Xerrada: Maternitat i Salut Mental: El dimecres 18 d’Octubre, a les 18h, a la Casa Sagnier (C/Brusi, 61). Tres històries de vida de dones amb el desig de ser mares o que han hagut de superar moltes barreres socials per ser-ho, tot i portar un diagnòstic de trastorn mental.


Recital Poètic, Concert i Batucada: El divendres 21 d’Octubre, a les 18h, a la Casa Sagnier (C/Brusi, 61). Tindrem un recital poètic “Pels que ja no hi són”. Desprès un concert de Laura Jareño, i per acabar, Batucada als Jardins de la Casa Sagnier.


Lectura de Relats Guanyadors: El dimecres 25 d’Octubre, a les 19:30h, a l’Ateneu l’Harmonia (C/Sant Adrià, 20). Presentació dels relats guardonats al I Concurs de Relats Breus i lectura dels textos, amb la participació dels  guanyadors, presentats per Virgínia Carril, coordinadora de l’Àrea d’Art i Cultura.


II Jornada Antiestigma de Sant Andreu: El dissabte 28 d’Octubre, al llarg de tot el dia, a l’Ateneu l’Harmonia (C/Sant Adrià, 20). Participem de la II Jornada Antiestigma, organitzada per l’Ateneu l’Harmonia i les entitats de la Comissió d’Estigma. Amb un estand informatiu, lectura de poemes, performance, concert, etc.

Us hi esperem!!!

Comentarios: