El nostre Equip de Sensibilització Comunitària continua endavant amb les xerrades de sensibilització a l’Hospital Psiquiàtric de Torribera (Parc Salut Mar). En aquesta ocasió, fent una trobada amb els i les familiars de les persones ingressades a la unitat d’hospitalització. Una activitat pensada per lluitar contra l’estigma i trencar els prejudicis d’irrecuperabilitat, incapacitat i dependència. Una reflexió per prendre cura de no caure en el paternalisme, el pessimisme i d’altres comportaments que dificulten la recuperació.

Els i les company/es  que van fer possible aquesta xerrada pels familiars, compartint les seves històries de vida, van ser: la vocal territorial de Santa Coloma, Maribel Catalán, la Nuria Prats, la Laura Collada, en Santi Casacubierta, en David García i l’Alfonso Gálvez.

L’experiència ha estat molt enriquidora per a totes les persones participants. Les famílies i els professionals assistents han compartit el reconeixement de la importància d’empoderar-se i unir-se a una associació de salut mental en 1a persona. Esperem repetir aviat aquesta experiència, fent una nova trobada.

Si treballes a un centre hospitalari i t’agradaria promoure allí una activitat de sensibilització, escriu a: sensibilització@activament.org

Comentarios: