El proper dilluns 11 de novembre, des d’ActivaMent us convidem a un taller d’introducció a la Moderació de Grups d’Ajuda Mútua de salut mental en primera persona, a la ciutat de Badalona.

El taller té una durada de 3 hores, és una introducció a partir del coneixement teòric i pràctic, on explicarem que són els Grups d’Ajuda Mútua (GAM), com funcionen, quines són les seves normes bàsiques, etc. Els GAM en primera persona són espais d’escolta, comprensió i recolzament mutu, per a persones amb un trastorn mental i/o experiències de patiment psicòlogic.

Una formació organitzada per ActivaMent Catalunya Associació i l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord. Aquest és un primer pas amb l’objectiu de crear un GAM en primera persona a la ciutat de Badalona, i per promoure l’activisme local i crear una subdelegació amb els activistes de la ciutat.

Us hi esperem el dilluns 11 de novembre, de 16h a 19h, a la seu del Club Badiu de Salut Mental Barcelonès Nord (Av. Dr. Bassols, 62, 1er, Badalona). Si estàs interessat/da en participar, pots inscriure’t escrivint al correu suportterritorial@activament.org o trucant al telèfon 682208871.

Comentarios: