[metaslider id=”21502″]

Des de la delegació d’ActivaMent Gramenet estem connectant i creant sinergies amb institucions i associacions de salut mental de la ciutat de Badalona. Els últims mesos, les persones activistes de Santa Coloma i l’equip de suport territorial de la zona ens hem reunit amb Badalona Serveis Assistencials de Salut Mental i amb l’associació de familiars de Salut Mental Barcelonès Nord, per donar a conèixer el model de salut mental en primera persona de la nostra entitat, amb la finalitat de crear ponts, obrir col·laboracions, i poder establir-nos com a subdelegació o nou territori d’ActivaMent a la ciutat de Badalona.

Dins d’aquesta tasca, hem fet diverses reunions i trobades amb entitats locals i amb l’Administració i els serveis de salut mental de Badalona. A més, a principis de juliol vam fer una presentació al Centre de Dia Bétulo de Salut Mental, oferint una visió global dels valors i projectes de la nostra associació, i de la motivació per crear quelcom nou des d’ActivaMent a la ciutat de Badalona. Inicitaiva que va ser compartida tant per part de les professionals com per les persones amb una experiència pròpia de trastorn mental i/o diversitat mental.

Continuarem al setembre, amb la xerrada “Salut Mental en primera persona: el model d’ActivaMent“, on explicarem com funcionem i quines són les nostres activitats a la ciutadania, quina és la nostra filosofia i les aliances amb altres entitats de Badalona.

Esperem aviat començar a treballar a la nostra ciutat veïna, amb GAM, assemblees, sensibilitzacions i molt més. Per a més informació: suportterritorial@activament.org

Comentarios: