anahi-miquel-i-laura     Ja estem de nou aquí! Des del proper dilluns 23 de gener torna el nostre Taller de Teatre Emocional, un espai per conèixer millor el nostre cos i les nostres emocions, per aprendre a reconèixer i expressar el que sentim i per millorar les nostres relacions amb els demés i amb nosaltres mateixos. A través de l’expressió corporal, l’escenificació creativa i utilitzant tècniques del Teatre de l’Oprimit, el taller ens ajuda a aprendre a identificar i expressar les pròpies emocions, de manera assertiva.

     Tornem a posar-nos un nas de pallasso, a encarnar un personatge de contes i a improvisar sobre l’escenari per representar les nostres preocupacions, pors i conflictes, atenent a les emocions que aquestes ens generen.

alegria-1     Una activitat pensada per a comprendre millor què ens passa, com estem funcionant i què podem canviar per trobar-nos millor amb nosaltres mateixos i amb els demés. Al taller, treballem la gestió de les pròpies emocions, aprenent a donar respostes assertives a situacions potencialment conflictives, millorant les destreses per a les relacions socials, fomentant l’autoestima.

     Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi, cada dilluns de 11hs a 13h, a l’Ateneu l’Harmonia (C / Sant Adrià, 20. Fabra i Coats). T’hi esperem!!!

Comentarios: