vicki-bernadet

     Aquest dijous 13 d’octubre, dins dels esdeveniments per la Setmana de la Salut Mental a Cerdanyola del Vallès, us convidem a la Taula Rodona: “Parlem del Suïcidi”. Un espai de reflexió que comptarà amb la presencia de Cecília Borràs, de Desprès del Suïcidi – Associació de Supervivents (DSAS). Un esdeveniment co-organitzat amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

     Espai de trobada i reflexió entre persones que han perdut un familiar per suïcidi i persones amb un problema de salut mental que han sobreviscut a un intent autolític. Una trobada que ens permetrà aprendre de qui han sobreviscut a sí mateixos, travessant un moment de depressió, i de persones que han hagut de fer front al dol de perdre a un ésser estimat per suïcidi. La taula també comptarà amb la presència de Roser Carreras de DSAS, junt amb els nostres companys Miguel Ángel Puy i Estefania Trenchs, d’ActivaMent Catalunya Associació.

     Dijous 13 d’Octubre, a les 17:30h, a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola. Entrada lliure, aforament limitat. Us esperem!!!

Comentarios: