la-huella-solidaria     Des de la nostra associació ens sumen a La Huella Solidaria 2016, un projecte que té per objectiu sumar esforços en l’ajuda per l’alimentació infantil a l’àmbit local. Es tracta d’una iniciativa que neix del grup senderista “Caminatas de montaña, senderismo y travesías“, creat fa 2 anys per compartir l’afició per la naturalesa i per englobar l’afició pel senderisme amb la solidaritat, i coordinat en col·laboració amb Creu Roja Catalunya.

     Els fons dels donatius es destinaran íntegrament al projecte de la Creu Roja, Aliança Humanitària per l’alimentació infantil al Barcelonès: beques de menjadors escolars, kits de suport a l’alimentació infantil, berenars en espais d’educació i oci de la Creu Roja i targetes de prepagament de suport alimentari per les famílies.

     La Huella Solidaria pretén recollir el màxim de recursos possibles per col·laborar en l’alimentació saludable de nens i nenes en una situació vulnerable. L’activitat consisteix en fer una caminada amb inici i fi a Badalona, una ruta circular de 10 km. L’excursió està pensada per a tots/es i amb una durada aproximada de 3 hores i mitja a un ritme pausat. Aquest és el segon any en que es realitza la caminada, de nou al Barcelonès Nord (Badalona i Santa Coloma de Gramenet), on es vol arrelar el projecte en el futur. En aquesta ocasió, es farà el 13 de novembre pel matí.

     Com l’any anterior, el recorregut deixarà les seves petjades de solidaritat al Parc de la Serralada de Marina, en concret, la ruta de Badalona – Creu de Montigalà – Monestir de Sant Jeroni de la Murtra – Badalona.

    Pots col·laborar/inscriure’t entrant >AQUÍ<  

     Us animem a tots a participar!!!

Comentarios: