vicki-bernadet

     Aquest dimarts 11 de setembre, dins dels esdeveniments per la Setmana de la Salut Mental a Cerdanyola del Vallès, us convidem a la Taula Rodona: “Detecció de l’Abús Sexual Infantil”. Un espai de reflexió que comptarà amb la presencia de Vicki Bernadet i Pilar Polo, de la Fundació Vicki Bernadet. Un esdeveniment co-organitzat amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

     Els abusos sexuals infantils són una realitat a la nostra societat, davant la qual no podem donar volta la cara. Al nostre país,  el 15% dels homes i el 19% de les dones manifesta haver patit abús sexual amb contacte físic abans dels 18 anys. Situació que sovint ocasiona greus conseqüències psicològiques per a les persones a la seva edat adulta. Menys de la meitat dels casos són detectats.

     A la taula, podrem aprendre de persones supervivents sobre com detectar indicadors d’abús sexual infantil, quins recursos jurídics i d’atenció psicològica tenim al nostre abast, com hem d’actuar per ajudar les víctimes a elaborar l’abús, etc.

     Dimarts 11 d’Octubre, a les 17:30h, a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola. Entrada lliure, aforament limitat. Us esperem!!!

Comentarios: