Presentación Sergio Saldaña     Aquest dijous 15 de maig, Sergio Saldaña presenta a Barcelona el seu llibre: “Tengo Trastorno Bipolar. Desmitificaciones y Anécdotas”. Una activitat organitzada en col·laboració amb Salut Mental Catalunya Federació i Obertament.

     “Tengo Trastorno Bipolar” és un llibre de caràcter autobiogràfic, que ens presenta un testimoni que trenca prejudicis i ajuda a comprendre què és viure amb aquest diagnòstic. Una història narrada amb sentit de l’humor i esperit crític, crua però sense dramatismes, per explicar en primera persona la seva experiència de recuperació.

     Vine a conèixer Sergio Saldaña, la seva història i la seva obra. El mateix autor ens explicarà com ha “sortit de l’armari” de la salut mental, per què ha escrit el llibre i moltes anècdotes personals. Sergio és col·laborador del Blog d’ActivaMent i activista contra l’estigma en salut mental.

      El dijous 15 de maig, a les 18h, a la Sala d’Actes de l’Hotel d’Entitats CIEMEN, C/Rocafort 242 Bis, Barcelona. T’esperem!!!

[:] 

Comentarios: