El dimecres 7 de juliol, de 17.00 a 19.00, ens reunirem per a reflexionar entorn del llibre “La locura rev(b)elada. Narrativas, experiencias y saberes encarnados”. Una obra que se suma a la lluita per construir una salut mental col·lectiva que reconegui la veu de les persones afectades pel patiment psíquic.

A partir de set històries de vida, els relats que es presenten s’articulen amb una proposta pedagògica i el propòsit de rescatar, des d’una perspectiva crítica amb el model biomèdic, diferents estratègies que ens permetin continuar pensant com auto/gestionar.

Per a la presentació comptarem amb la participació de dues de les seves autores: Miguel Salas Oneira i Asun Peu Balaguer, així com amb Patrícia Rei Artime, autora del pròleg.

El llibre pot descarregar-se gratuïtament al següent enllaç: https://www.consaludmental.org/publicaciones/locura-revbelada.pdf

És un esdeveniment virtual i gratuït.

Per a rebre l’enllaç i recordatori un dia abans de la presentació del llibre, només cal escriure un correu a: formacio@activament.org

Comentarios: