Cartell Taller Teatre Oprimit     La nostra Delegació Granollers ha començat un nou Taller de Contacte Social: el Taller de Teatre de l’Oprimit, un espai de creació col·lectiva que permet treballar, a través del joc i d’altres tècniques, conflictes i opressions de la nostra quotidianitat. Dins d’aquest marc podem intercanviar experiències vitals i estratègies d’afrontament davant diferents situacions que ens ajuden a reflexionar sobre les inquietuds de cadascun/a de nosaltres.

Característiques:

  • És un mitjà per adquirir o desenvolupar habilitats socials a través d’una activitat que requereix treball en equip.
  • És una eina d’empoderament en ser un aprenentatge pràctic que ajuda a millorar l’autoestima i l’autonomia de les persones.
  • Un dels objectius generals del Teatre de l’Oprimit és la transformació social. En aquest sentit, el taller fomenta la inclusió social, l’aprenentatge i el desenvolupament de la ciutadania activa.
  • El taller es desenvolupa en col·laboració amb el Centre Cívic Nord de Granollers tot seguint el model dels projectes de contacte social d’ActivaMent: les dotze places disponibles  es reparteixen entre el barri i la nostra associació, sis de les quals les gestiona directament el mateix centre cívic obrint-les al públic en general.

Taller Teatre Oprimit

     Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar, desenvolupada amb la col·laboració d’Obertament. Si vols participar pots venir tots els dimecres, de 18 a 19:30h.

Lloc: Centre Cívic Nord.  C/ Lledoner, 6 de Granollers.

O pots trucar al 617887550 o escriure a granollers@activament.org

 

 

Comentarios: