Visita Manresa     El proper dissabte 30 d’abril les nostres Delegacions Berguedà i Catalunya Central d’ActivaMent organitzen una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, es farà una excursió urbana per conèixer les “tripes” de Manresa. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar.      Una activitat realitzada amb el suport d’Obertament.

     Ens trobarem, entre les 10:30h i les 11:00h, al parc del costat de la Seu, on hi ha unes vistes fantàstiques, i el Francesc Gasol, president dels Amics de l’Art Romànic del Bages, ens farà de guia. Ens explicarà l’origen de Manresa i farem una visita a la Seu, la Col·legiata Basílica de Santa Maria de Manresa).

     També anirem a la plaça de l’Ajuntament, que abans era el centre de la ciutat. Des d’allí baixarem a la Plana de l’Om, on hi passava una antiga muralla. Seguirem cap a la plaça Sant Domènec, que és punt de contacte entre la ciutat antiga i la ciutat moderna. Pujarem pel passeig Pere III, on veurem edificis senyorials i arribarem a Crist Rei. Tornarem pel carrer Guimerà i anirem a dinar al Sfericafè al bell mig de Manresa (C/ Cardenal Lluch, 5). El cost del dinar serà de 5€ per persona.

     Per confirmar assistència, podeu escriure a catalunyacentral@activament.org o bé trucar al 609 96 01 50 o al 660 30 42 29. Teniu de temps per confirmar fins el dilluns 25 d’abril (inclòs). Us hi esperem!!!

 

Comentarios: