castellar-den-hug

     Arriba una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades, una activitat de la nostra Delegació ActivaMent Berguedà. En aquesta ocasió, el dimarts 29 de novembre visitarem Castellar de’n Hug (al Berguedà).

    Una magnífica oportunitat per gaudir d’un dels pobles més bells del país. A la sortida, coneixerem Les Fonts del Llobregat, visitarem Santa Maria de N’Hug, el monument al gos d’atura catal, el museu del pastor i passejarem pel centre històric del poble.

Programa de la Sortida:

10:00 a 10:30 Acollida i coordinació a la plaça dels Països Catalans de Berga.

  • 10:30 Sortida en cotxes particulars.
  • 11:15 Arribada a Castellar de N’Hug. Farem el got i passejarem pel poble visitant els punts de més interès del Centre Històric.
  • 14:00 Dinar amb un àpat tradicional del poble.
  • 16:30 Tornarem cap a Berga, parant a visitar “La Dou del Bastareny” al terme de Bagà.
  • 17:30 a 18:00 Hora prevista d’arribada a Berga.

     L’excursió és una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar. Si esteu interessats en participar, teniu de temps per apuntar-vos fins al dissabte 19 de novembre a la mitja nit. Per confirmar la vostra assistència, podeu escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 616 68 52 85 o al 689 64 66 90.

     Preu Socis d’ActivaMent, amics i familiars de totes les delegacions: 5€ tot inclòs. Preu No Socis: 19€ tot inclòs. Us hi esperem!!!

     Una activitat organitzada amb la col·laboració d’Obertament.

Comentarios: