La Pobla de Lillet

     El proper dissabte 24 de setembre les nostres Delegacions Catalunya Central i ActivaMent Berguedà organitzen una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, es fa una excursió urbana a La Pobla de Lillet, a la comarca del Berguedà. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar.

    Una magnífica oportunitat per conèixer un poble únic a Catalunya, que integra un conjunt arquitectònic romànic, gòtic i barroc amb els modernisme de Gaudí. A l’excursió:

* Visitarem l’exposició: “Ferrocarrils secundaris, industrials i turístics a la Vall del Llobregat”.

* Agafarem el trenet turístic, gaudint del paissatge, mentre ens traslladem en el temps a principis del segle passat.

* Passejarem pels Jardines de Can Artigas, obra d’Antoni Gaudí.

* Farem una visita guiada al Museu del Ciment.

* Coneixerem el Pont Vell, d’origen romànic, construït al Siglo XII.

     Acabarem el recorregut a un restaurant i un dinar compartit, amb un àpat tradicional del poble. L’activitat està subvencionada per ActivaMent Berguedà. Cost: 5€.

     La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant La Magrana, al Carrer Major, 10, de Berga. Des d’allí, sortirem en diferents cotxes en direcció a La Pobla de Lillet.

     Si esteu interessats en participar, teniu de temps per apuntar-vos fins al dilluns 19 de setembre (inclòs). Per confirmar la vostra assistència, podeu escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 616 68 52 85 o al 689 64 66 90. Us hi esperem!

Una activitat organitzada amb el suport d’Obertament.

Comentarios: