Il·lustració © Sergi Balfegó

La Delegació Garraf – Penedès d’ActivaMent us convida a participar d’un taller inicial per aprendre a moderar Grups d’Ajuda Mútua. Una activitat gratuïta, orientada a les persones que passen o han passat un problema de salut mental i que volen començar un GAM i/o que volen conèixer què és i com funcionen aquests espais de suport mutu.

Qui passem un problema de salut mental, sovint hem de fer front a dificultats afegides que no depenen pas del problema de salut mental, sinó de la reacció social i altres barreres pròpies i alienes que solen presentar-se. La solitud, la pèrdua de vincles, la incomprensió, els prejudicis, la discriminació, etc., solen ser més difícils de superar que els propis símptomes, agreujant el patiment i empitjorant les possibilitats de recuperació. Per donar resposta a aquestes necessitats, existeixen els Grups d’Ajuda Mútua. La formació permetrà engegar un d’aquests espais de suport mutu al territori.

El Taller inicial per a la Moderació de GAM es farà el dia 15 de gener, de 17 a 20 hores, a L’Escorxador, Espai per a l’Activitat Cultural i Associativa (C/ Escorxador, 21), de Vilafranca del Penedès.

Una activitat del Programa de Capacitació Empoderament i Inclusió Social de persones amb trastorn mental, desenvolupada al territori gràcies al suport de la Fundació Pinnae.

Per apuntar-te, pots escriure a: garraf@activament.org o trucar al telèfon 603 79 00 63. T’hi esperem!

Comentarios: