Us convidem el proper 12 de març a la xerrada de presentació d’ActivaMent Delegació Garraf-Penedès, “La salut mental és cosa de tothom”, al municipi de Sitges.

La nostra delegació treballa a diferents ciutats arreu del Garraf-Penedès. Gràcies a l’ajut de la Fundació Pinnae, s’organitza una xerrada de presentació del nostre model de salut mental en primera persona i totes les activitats que oferim, d’acord amb les nostres línies de suport mutu, empoderament i canvi social en salut mental.

Aquesta xerrada està a càrrec de l’equip d’activistes local, del nostre vocal territorial Esteban Montiel i de la nostra presidenta d’ActivaMent, la Rosa García, amb l’objectiu de que més persones del Penedès, tant persones que viuen una experiència de salut mental, com professionals, familiars i/o qualsevol persona del municipi pugui conèixer la nostra entitat, els projectes com els grups d’ajuda mútua o la sensibilització comunitària, així com els tallers de contacte social.

Us esperem el proper dimarts 12 de març, a les 18h, a l’Auditori de l’Edifici Cultural Miramar. Una activitat gratuïta i oberta a la tota ciutadania. Per a més informació: correu garraf@activament.org o al telèfon 603790063.

Comentarios: