El propers dies 9 i 12 de Març, Teresa Milà, vocal territorial d’ActivaMent Garraf – Penedès assistirà a dos programes de ràdio: La Tertúlia de Vilanova Matí i Radio Nikòsia del Canal Blau (Vilanova i la Geltrú).

       El dijous 9 març de 8:30h a 9:30h, hi serà al Canal Blau Ràdio (100.4FM), de Vilanova i la Geltrú, al Programa La Tertúlia del Vilanova matí, un informatiu dirigit per Elisabet Rovirosa i Jordi Martí, amb totes les notícies de la ciutat. Al programa, cada setmana va una associació a explicar el seu funcionament i valors, espai al que presentarem ActivaMent. I després, es fa una tertúlia sobre la ciutat, on també participarà la nostra companya Teresa Milà.

       El diumenge 12 de març, de 15:00h a 16:00h, tornaran al Canal Blau Ràdio els nostres companys Teresa Milà i Esteban Montiel, al Programa Ràdio Nikosia, dirigit per Maika Jiménez, una tertúlia amb persones usuàries del Centre de Dia de l’Hospital Sant Antoni Abat. Al programa, la Teresa i l’Esteban explicaran com funciona la nostra associació i tots els projectes que porten endavant a la Delegació Garraf – Penedès (Grups d’Ajuda Mútua, Sensibilització Comunitària, Taller de Clown, Apropa Cultura, etc.).

       Animeu-vos a sintonitzar l’emissora a la vostra ràdio i/o ordenador i escoltar els dos programes. Us esperem!

Comentarios: