CSB 2015     Ahir dissabte va tenir lloc la primer tertúlia de salut mental del 2015 a “Catalunya sense Barreres”, de Ràdio Estel (106.6 FM). Un programa realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

     En aquesta ocasió, el tema va ser: “L’Estigma coneixent gent nova”. Un programa dedicat a reflexionar sobre l’estigma, l’autoestigma i la por al rebuig quan es té un trastorn mental. Expliquem que tenim un diagnòstic quan coneixem nova gent? Si trobem una feina, què li diem als companys/es de treball? O quan cobrem una pensió i ens pregunten a què ens dediquem, què responem? I si coneixem un noi o noia que ens agrada, què li diem? Evitem les relacions socials per por a l’estigma?

     Aquest mes, la tertúlia va comptar amb la col·laboració dels nostres companys i companyes Fèlix Rozey, Estefanía Trenchs, Ramón Mercè, Rosa del Hoyo i Hernán Sampietro, sota la direcció d’Anna Hernández.

     Si no vas poder escoltar el programa, avui et portem el podcast (la gravació): L’Estigma coneixent gent nova

Comentarios: