El proper divendres 30 de novembre, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí.

En aquesta ocasió, veurem “Dallas Buyers Club”, una multipremiada pel·lícula basada en la història de vida real de Ron Woodroof, un cowboy de rodeo texà, a qui a mitjans de la dècada de 1980 li van diagnosticar VIH positiu i li van pronosticar un mes de vida. Discriminat i exclòs del sistema sanitari, Ron promou una xarxa autorganitzada per aconseguir al mercat negre AZT, l’únic medicament disponible en aquella època per lluitar contra la malaltia. Una història de prejudicis socials, discriminació, organització col·lectiva, suport mutu i defensa de drets de d’un col·lectiu vulnerable. Amb Matthew McConaughey (guanyador de l’Oscar al millor actor per aquesta interpretació), Jared Leto (Oscar al millor actor secundari pel seu paper) i Jennifer Garner.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç 36), Barcelona. El divendres 30 de novembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: