Aquest dimarts 25 de setembre va tenir lloc la trobada de constitució del Consell Assessor de Pacients i Familiars de Benito Menni CASM. Un òrgan que permetrà treballar plegats entre els serveis de salut mental i els moviments associatius del territori, per promoure i afavorir la transformació dels recursos assistencials cap al model de recuperació i l’atenció basada en drets.

Per part de Benito Menni, han participat: Joan Orrit, Director Gerent, Emilio Rojo, Director Mèdic, i Marta Noguera, Responsable d’Atenció a l’Usuari. I com a representants dels moviments associatius de Catalunya han assistit: Marta Poll, Directora de Salut Mental Catalunya; Edgar Vinyals, president de la Federació Veus; i les nostres companyes Carla Gavaldà i Hernán Sampietro, d’ActivaMent Catalunya Associació.

En aquesta primera trobada, s’han presentat les línies estratègiques actuals de Benito Menni, emmarcades dins del Pla Integral d’Atenció a les Persones amb Trastorn Mental i Addiccions 2017 – 2019 de la Generalitat de Catalunya. Entre d’altres temes, s’ha parlat de Contenció Mecànica 0, el Document de Voluntats Anticipades, la promoció del Suport Mutu, etc.

Comentarios: