Aquest divendres 26 de maig, arriba una nova sessió del CineFòrum. En aquesta ocasió amb un homenatge a Vicente Rubio, cineasta, productor audiovisual, membre del consell consultiu de Salut Mental Espanya, activista pels drets, la inclusió laboral i social de les persones amb trastorno mental, i recentment mort per la psiquiatria als 43 anys d’edat.

       A la sessió, veurem el seu documental autobiogràfic: “Solo”, que ens ensenya “una via d’entrada i sortida a l’esquizofrènia”. D’acord al seu autor: “Cuando el amor es el inico de una búsqueda y el único camino es la locura, el resultado es un viaje iniciático para el que se entrega a la aventura de soñar” . I reflexionarem sobre contencions mecàniques, sobremedicació i altres violències de la institució psiquiàtrica.

       El CineFòrum és una activitat gratuïta, pensada per compartir i reflexionar, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Nosaltres us convidem també les crispetes! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El Divendres 26 de Maig, a les 19

Comentarios: