Si puo fare     Ja tenim aquí l’estiu i el CineFòrum surt al carrer!!! Al juliol us oferim gaudir d’una sessió de Cinema a la Plaça. Aquest mes, Radio Nikosia, ActivaMent i Saräu col·laborem amb el Casal de Barri Pou de la Figuera per organitzar una sessió de CineFòrum a l’aire lliure, per compartir les nostres reflexions amb els veïns i veïnes de la ciutat.

     El proper divendres 10 de juliol, a les 21:30h, veurem: “Si puo fare”; una comèdia crítica italiana que ens presenta la història dels treballadors i treballadores d’una cooperativa de treball per a persones amb trastorn mental. Tot comença quan arriba Nello, un home de classe treballadora i d’esquerres, que es troba a l’atur, té la idea de proposar que la gestió de la cooperativa sigui assembleària. Quins canvis pot produir a la vida de les persones abandonar una rutina buida i alienant per passar a ser agents actius i participar de la pressa decisions de la seva empresa?

     Si aquest mes vols passar una bona estona, gaudint d’una comèdia i reflexionant, vine al Cinema a la Fresca. El divendres 10 de juliol, a les 21:30h, al Pou de la Figuera (C/ Sant Pere Més Baix, 70. Barcelona). Una activitat gratuïta. Nosaltres et convidem també les crispetes!!!

T’hi esperem!!!

Comentarios: