La Recuperació en Salut Mental     Ens complau convidar-vos a la Xerrada-Debat: “La Recuperació en Salut Mental. Dues Històries personals de superació”. El proper dilluns 26 de maig, a les 19h, a la Biblioteca Josep Benet (Pl. De les Glòries, 37, Barcelona).

     Un espai per conèixer les experiències personals i les estratègies de dues persones que, tot i viure amb un trastorn mental sever, s’han sortit endavant a la vida. Vine a conèixer a Edgar Vinyals, integrador social, president i director de Saräu i vocal de la federació Salut Mental Catalunya, i a Inma Arriaga, emprenedora social, cap de logística del servei Apunts de la Fundació Joia i directora de I.R. Discap Serveis.

      Una activitat realitzada dins el cicle: “Fos a Blanc: Cinema, Salut Mental i Estigma”, organitzada per les associacions Saräu, ActivaMent i Ràdio Nikosia, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, amb la participació d’Obertament i la Fundació Vidal i Barraquer.

     Un cicle que té per objectiu portar a la societat la reflexió sobre l’estigma en salut mental, la discriminació institucional i la recuperació dels que hem passat un trastorn mental. A través d’una sèrie de Cinema-Fòrums i Xerrades-Debat, farem partícips de la reflexió als barris del districte de Sant Martí, de Barcelona.

     Aquest dilluns 26 de maig, a les 19h, a la Biblioteca Josep Benet. Plaça de les Glòries 37, Barcelona. Us hi esperem!!!

Comentarios: