El dimecres 14 de setembre, a les 19 h, us convidem a assistir a la presentació del llibre JULEPE: Episodios extraordinarios de una vida revuelta”. De la mà de l’autora, la nostra companya Sonia Avellaneda, coneixerem aquesta autobiografia on narra les experiències de la seva infància i adolescència que la van portar a la psiquiatrització, i la seva vida adulta actual després de fer un procés de recuperació.

En paraules de l’Hernán Sampietro, autor del pròleg: JULEPE és un Kintsugi, que ens ensenya que les persones, com els gerros de porcellana trencats i reconstruïts, poden tenir una segona vida. Sense ocultar les cicatrius, sense dissimular-les, sinó assumint-les com a part d’aquest bagatge que les fa úniques, precioses, poderoses. Es tracta d’una història narrada en dues parts, com les dues vides el gerro japonès, que ens ajuda a entendre com de vegades (masses) les persones ens trenquem. I com, ajuntant aquests trossets, hem de descobrir de nou qui som i com continuar vivint. En essència, som el puzle de totes les nostres fractures”.

La presentació del llibre tindrà lloc a la llibreria Taifa, situada al C/ Verdi, 12 (al barri de Gràcia, a Barcelona).

Aquest és un esdeveniment gratuït, obert a totes les persones que hi vulguin assistir i organitzat conjuntament per ActivaMent i la Llibreria Taifa.

Us hi esperem!

Comentarios: