Collage Tertulia Final 2014     Ahir dissabte 13 de desembre, vam estar a la última tertúlia de salut mental de l’any a “Catalunya sense Barreres”, de Ràdio Estel (106.6 FM), un programa realitzat amb el suport de la Fundació ONCE i el Fons Social Europeu, pensat per atorgar veu als col·lectius de persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

Precisament, el tema d’aquesta tertúlia va ser: “La importància de parlar en 1a Persona”. Al programa, vam exposar perquè considerem necessari que les pròpies persones diagnosticades expliquem la nostra experiència sobre com es viu un trastorn mental, com entenem la recuperació, de quina manera ens afecta l’estigma i l’autoestigma i què fem per sortir endavant. Treballar per recuperar el valor de la nostra pròpia veu és una de les tasques fonamentals de la nostra associació. En aquest sentit, vam parlar del Premi que el Consell Municipal de Benestar Social atorgat al Blog d’ActivaMent i de la publicació del nostre 1r llibre electrònic: “El Trastorno Mental en 1ª Persona: hablando desde la experiencia”.

En aquesta ocasió, la tertúlia va comptar amb la col·laboració dels nostres companys i companyes Fèlix Rozey, Rosa del Hoyo, David García, Ramón Mercè i Hernán Sampietro, sota la direcció d’Anna Hernández.

Si no has pogut escoltar el programa, avui et portem el podcast (la gravació): La Importància de Parlar en 1a Persona

Comentarios: