Aquest dimecres 28 de juny, anem a Manchester per participar a la jornada “Asylum: Action and Reaction Conference”, una activitat organitzada per Asylum Magazine. Les nostres companyes Bea Pérez i Hernán Sampietro estaran de 13:30h a 14:30h a la secció Creative Responses, Break-out session, amb Jen Kilyon.

La nostra presentació serà “ActivaMent: un moviment en 1a Persona a Catalunya, activitats actuals i problematitzacions”. Una breu introducció al nostre model d’activisme de salut mental, per obrir el debat sobre algunes qüestions relatives a la identitat heterònoma i l’activisme en primera persona, la politització dels malestars, la diversitat de veus, la auto-representació i la lluita pels nostres drets.

A Asylum: Action and Reaction Conference participarán, entre d’altres, Joanna Moncrieff, John Read, Helen Spandler i Rufus May.

Asylum és una publicació trimestral sense ànim de lucre que organitza aquest fòrum per al debat sobre la salut mental i la psiquiatria. La revista conté articles, còmics, notícies, comentaris i una secció d’escriptura creativa, cobreix temes polèmics sobre la psiquiatria i, en especial, presenta treballs que no es troben a les principals corrents de publicacions.

Ens alegrem de compartir les nostres experiències en aquest esdeveniment i esperem veure’ls aquí.

Programa de: Asylum: action and reaction conference

Comentarios: