Aquest mes, dins de “Les Sortides Culturals”, el dissabte 22 de setembre, a les 13h, organitzem una visita guiada a l’exposició “Llum Negra“, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

L’exposició tracta sobre la influència que les diferents tradicions secretes han exercit en l’art contemporani des dels anys cinquanta fins a l’actualitat. Presenta unes 350 obres d’artistes tan dispars com ara Antoni Tàpies, Agnes Martin, Henri Michaux, Joseph Beuys, Ulla von Brandenburg, William S. Burroughs, Joan Jonas, Jordan Belson, Goshka Macuga, Kenneth Anger, Rudolf Steiner, Alejandro Jodorowsky, Francesco Clemente i Zush.  L’exposició explora també la influència d’idees esotèriques en àmbits de la cultura popular, com el còmic, el jazz, el cinema i el rock alternatiu.

A més, un cop acabada l’exposició, al sortir estarem al cor de les Festes de la Mercè, anirem a fer un mos i a comentar l’exposició.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar. L’entrada és d’ 1€ (per a grups de més de 10 persones). Si estàs interessat/da en participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’hi esperem!

Comentarios: