Arriba l’última sessió del cicle de debats i reflexions en línia: “Conversatorios desde la Diversidad“. Un espai on trobar-nos per pensar i aprendre col·lectivament. Cada sessió tenim una persona convidada per introduir-nos en temes diversos que ens ajudin a pensar com construir en comunitat una societat que respecti els drets humans i valori les experiències i formes de vida diverses.

El dimarts 22 de desembre, el tema serà: “Renda Bàsica i Salut Mental“. I comptarem amb Sergi Raventós, doctor en sociologia i treballador social, membre i activista de la Xarxa de Renda Bàsica. En Sergi és autor d’una tesi doctoral i de nombroses publicacions, tant acadèmiques com als mitjans, dedicades a analitzar la relació entre la Renda Bàsica, la salut mental, els drets socials i l’autodeterminació. També ens explicarà la iniciativa ciutadana europea per la implantació d’una Renda Bàsica incondicional a tota la Unió Europea.

El dimarts 22 de desembre, a les 17h. L’activitat és gratuïta, però les places són limitades. Per participar, pots apuntar-te escrivint a consultoria@activament.org i et farem arribar l’enllaç a la sala online.

Comentarios: