El dimecres 21 de juliol, de 18:00 a 20:00 (en horari de Barcelona), 12:00 a 14:00 (en horari de Xile) ens trobarem per a presentar el llibre “Pájaros en la cabeza. Activismo en salud mental desde España y Chile”, editat per Virus Editorial.

Ens acompanya Javier Erro, psicòleg i autor de el llibre, Irene Arquero, activista en salut mental en primera persona, membre de Flipes GAM i d’Estudios Locos Beleño (des d’Espanya); i Lorena Berrios, activista pels drets humans, boja lúcida i supervivent de salut mental (des de Xile).

A través de les reflexions i les experiències dels seus protagonistes en diferents grups i iniciatives xilenes i espanyoles, el llibre aborda diferents experiències de gestió col·lectiva del patiment psíquic des del moviment activista en primera persona.

Es pot accedir al llibre en PDF en el següent enllaç: https://www.viruseditorial.net/paginas/pdf.php?pdf=pajaros-en-la-cabeza.pdf

És un esdeveniment virtual i gratuït. Per rebre l’enllaç i recordatori un dia abans de l’esdeveniment, escriure a: formacio@activament.org

Comentarios: