El proper divendres 28 de febrer, a les 19h, tenim cita amb una nova sessió del CineFòrum. En aquesta ocasió comptarem de nou amb la visita de Claudio Pansera, gestor cultural, investigador, docent i editor. Va ser integrant del consell editorial del Instituto Nacional del Teatro, d’Argentina. És autor i editor de publicacions sobre cultura i desenvolupament social, entre altres obres, de “Cuando el arte da respuestas. 43 proyectos de cultura para el desarrollo social” i “El cuento como Herramienta social: Narración oral comunitaria en América latina” entre d’altres.

El Claudio Pansera va estar amb nosaltres al mes d’abril del passat 2019 presentant “Cuando el arte da respuestas, acciones artísticas que transforman comunidades”. Aquest cop torna a visitar-nos i ens presentarà una selecció de curtmetratges sota la temàtica “Art y salud comunitaria” que reflexen com la potencia de l’art serveix per a transformar realitats contemporànies, veurem projectes iberoamericans que han tingut una gran repercusió en la comunitat. La selecció de documentals, la xerrada i debat va a càrrec del mateix Claudio Pansera.

El CineFòrum és una activitat gratuïta, pensada per compartir i reflexionar, organitzada per ActivaMent i la Xarxa sense Gravetat. Nosaltres us convidem també a les crispetes! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 28 de feber.

Us hi esperem!

Comentarios: