Intocable     La Setmana Santa i les processons no aturen el CineFòrum!!! Aquest mes, Ràdio Nikosia i ActivaMent també et conviden al cinema. En aquesta ocasió, a causa dels festius, avancem la sessió al dijous 21 de març.

      El Cinefòrum és una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per gaudir, compartir i reflexionar.

      Vine amb nosaltres a veure “Intocable”, la pel·lícula de parla no anglesa més taquillera de la història. Els directors Eric Toledano i Olivier Nakache ens ofereixen una comèdia, basada en un cas real. “Intocable” ens explica la història de la relació entre un aristòcrata paraplègic i el seu cuidador, un immigrant d’un barri marginal. El film ens fa reflexionar sobre la importància dels afectes i l’amistat per a superar les nostres dificultats i barreres, tant físiques com socials.

      Si vols divertir-te, gaudint d’aquesta comèdia i de la tertúlia posterior, vine al cinefòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/Comerç 36, Barcelona, el ​​dijous 21 a les 19h. T’esperem!

Comentarios: