Corazón de León     Al novembre, els dies són curts, els arbres han perdut les fulles… Però nosaltres no perdem el somriure!!!

     Com cada mes, et convidem a gaudir d’una nova sessió del CineFòrum, una activitat pensada per a compartir i reflexionar, oberta a totes les persones que vulguin assistir.

     El proper divendres 28 de Novembre, a les 19:00 hores, veurem “Corazón de León”. Una comèdia argentina, protagonitzada per Guillermo Francella, que ens narra la història de Ivana, una dona que s’enamora de León, l’home ideal però… que fa un 1,36m d’alçada. Una pel·lícula que ens fa reflexionar sobre tots els prejudicis que portem a dins i que ens fan discriminar a qui es vist com “diferent”: per ser massa baix… o gras, calb, vell, “solterona”, sord, prendre antidepressius, etc. Tots i totes som susceptibles de patir discriminació i la pròpia mirada és la primera que hem de canviar.

       Si vols passar una bona estona, rient amb una comèdia que ens fa reflexionar, vine al CineFòrum. Una activitat gratuïta, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich).

     Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 28 de Novembre, a les 19:00h. T’hi esperem!!!

Comentarios: