CineFòrum - Profesor Lazhar   Aquest mes, amb motiu de la Setmana de la Salut Mental Jove, tenim sessions especials del CineFòrum. Col·laborem amb EspaiJove.net del Centre d’Higiene Mental Les Corts, per portar la reflexió i sensibilització als Districtes de Les Corts i Sarrià – Sant Gervasi.

     En aquesta ocasió, veurem “El Profesor Lazhar”, un film nominat a l’Òscar com millor pel·lícula estrangera. Un nou professor arriba a una escola primària per cobrir la vacant que deixa un docent que s’ha suïcidat. Una persona refugiada que arrosega les seves pròpies pèrdues.

     El CineFòrum és una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Aquest mes, en col·laboració amb el CHM Les Corts. La Setmana de la Salut Mental Jove és un projecte del Grup CHM Salut Mental que proposa un conjunt d’activitats de sensibilització, informació i mobilització a l’entorn de la salut mental de la població juvenil.

     Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!!

     Al Centre Cívic Can Deu, Plaça Concòrdia 13, Barcelona. El dimarts 10 de Novembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: