Ningú és Perfecte”, el programa de ràdio per a la promoció de la salut mental comunitària de El Prat Ràdio (91.6 FM), es recicla al llarg de la quarantena per la Covid-19 per a continuar amb les seves emissions setmanals amb una tertúlia grupal a través de vídeo-conferència. Així neix #NEP Confinats i les seves Tertúlies Boges.

Hem participat convidades de la Primera Tertúlia boja del #NEP Confinats, un espai de trobada online on activistes de la salut mental, persones amb i sense diagnòstic, es reuneixen amb la missió d’acompanyar-nos en la no tan senzilla tasca de cuidar la nostra salut mental al llarg del confinament.

A aquest primer programa han assistit les nostres companyes Inma Arriaga i Miguel Ángel Pérez, representants d’ActivaMent Baix Llobregat, per compartir, reflexionar i debatre plegades sobre com aconseguir sobreviure al confinament… estant boges, però sense tornar-se boges!

A la tertúlia s’ha donat resposta a diverses qüestions: com suportar un confinament forçós quan sentim estrès, ansietat, desesperança, angoixa o tristesa? Com ens està afectant la salut mental el confinament? Qui ho està patint més? Les persones que tenien prèviament al confinament un diagnòstic en salut mental son més fràgils o vulnerables ara? O potser ara som totes les persones confinades les que estem patint una situació de fragilitat de la nostre salut mental?

Aquí us deixem el vídeo per a que pugueu gaudir de la tertúlia i escoltar l’experiència compartida:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=js9s6w0c_20&feature=youtu.be[/embedyt]

Comentarios: