El passat 14 de juny vam celebrar una de les característiques tertúlies dels divendres amb una xerrada distesa sobre com som i què ens fa gaudir en la vida, a “Sempre és massa“, de Ràdio Sant Boi (FM 89.4). Tractant de mirar de cara sense embuts, i fins i tot amb alegria i acceptació, a les nostres dificultats en la salut mental.

Vam comptar amb la participació dels nostres companys Inma Arriaga i José Luis Maestro, així com amb la presència de Francesc de Diego, Jordi Culé i Jordi, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La conducció va anar a càrrec de Jaume Vidal. Assistim a un programa que es va desenvolupar en cascada, sense un guió previ i amb felices participacions espontànies, esdevenint una agradable tertúlia de sobretaula, llançant llum sobre la realitat del trastorn psicosocial com a gran aspirant a la normalitat social. Van emergir temes com l’oci i la festa, com ho plantejaven els presents, la seva capacitat i iniciativa en l’organització d’esdeveniments, projectes; i un assumpte on per ventura s’associïn la capacitat d’organització i el desig més patent de felicitat: les relacions sentimentals. Els seixanta minuts de programa van fluir com fletxa que talla el vent, i vam acabar amb un somriure a cada rostre i ganes de seguir explicant.

Sempre és massa s’emet cada divendres de 16 a 17 hores, a www.radiosantboi.cat, així com a l’ona. Si no vau tenir ocasió d’escoltar-, aquí us adjuntem el podcast:

Comentarios: