Des d’ActivaMent us convidem a participar del nostre Programa de Suport Mutu Online, amb tota una sèrie de Grups d’Ajuda Mútua i Cafès Virtuals, per fer-nos costat i travessar acompanyades el confinament. Aquests recursos ens poden ajudar a fer front a la solitud, la incomprensió o la manca de suport al nostre entorn que potser patim aquestes setmanes.

La distància física no és pas distància social. Amb la quarantena per la Covid-19 no ens podem reunir presencialment, però cap persona s’ha de quedar afectivament i socialment aïllada. Si necessites trobar amb qui compartir les teves vivències i emocions, uneix-te a un GAM o als Cafès Virtuals.

Els nostres Grups d’Ajuda Mútua (GAM) són espais d’escolta i comprensió, per parlar de temes de salut mental amb altres persones que viuen o han viscut situacions semblants a la nostra.

Els Cafès Virtuals, són espais de trobada, oberts a tota la ciutadania, amb o sense problemes de salut mental, per compartir un moment de lleure parlant de la nostra vida quotidiana.

Actualment, hi ha 13 Grups d’Ajuda Mútua arreu Catalunya, oberts a incorporar noves persones participants. Troba el GAM més proper a on vius o el GAM que aborda el tema que més necessites compartir (com ara: Salut Mental i Persones Migrades, GAM de Dol, etc.).

A més a més, també hi ha els Cafès Virtuals, amb un funcionament diari, tant amb torn de matí com amb torn de tarda: Esmorzar per a Totes, cada mati de 11h a 13h; Cafè per a Totes, cada tarda de 16 a 18h.

Els GAM i Cafès Virtuals són activitats gratuïtes. Si vols participar o demanar més informació, pots escriure’ns al correu activament@activament.org i et programem una acollida online.

Comentarios: