El divendres 20 de setembre vam participar convidades a una nova temporada de: “Sempre és massa”, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4), per a dedicar-li un comiat al nostre company José Luís i per a reflexionar sobre el suïcidi.

Aquest any el Dia Mundial de la Salut Mental està dedicat a la Prevenció del Suïcidi. A Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort no natural des de fa 12 anys. Cada dia, 11 persones es suïciden i més de 200 ho intenten… I seguim sense comptar amb un pla nacional de prevenció del suïcidi. Hem reflexionat sobre alguns prejudicis que fan d’aquest tema un tabú i de l’estereotip de feblesa o massa sensibilitat que s’utilitza per a explicar individualment un problema social.

“Sempre és massa” és un programa conduit per en Jaume Vidal, Joan Sola, Francesc de Diego i Jordi Culé, que s’emet cada divendres de 16 a 17h a Ràdio Sant Boi. En aquesta ocasió, va participar la nostra companya Inma Arriaga. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:


Comentarios: