Aquest dissabte 5 de maig tindrà lloc la 15a edició de la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, en horari de 17h a 21h, a la rambla Passeig de Vic. Una trobada anual que té per objectiu que el teixit associatiu de la ciutat mostri la tasca que es realitza des de la seva entitat a la resta d’associacions i al conjunt de la ciutadania.

Des de la Subdelegació d’ActivaMent Osona hi participarem amb un estand. (Codi de localització B20), a on estarem donant informació de la nostra associació als veïns i veïnes de la ciutat, i compartirem els objectius de la nostra entitat. Hi serem per torns diferents socis i voluntaris, juntament amb altres entitats sense ànim de lucre dedicades a les persones. De l’àmbit de la salut mental hi serem present junt a l’Associació de Familiars (AFMMO), Osonament i d’altres.

Una norantena d’associacions, fundacions i altres col·lectius vigatans ens trobarem per mostrar a la ciutadania els projectes que desenvolupem. A més a més, hi haurà tallers, exposicions, actuacions musicals, dansa, cinema, poesia, xerrades i molt més. Consulta la programació.

Esperem la vostra visita per compartir uns moments i fer difusió de les nostres experiències i activitats.

Comentarios: