El proper dimecres 6 de febrer comença un nou cicle de 6 Tallers de Reflexió de Gènere. Un espai en el qual pensarem col·lectivament sobre: ​​Què és el gènere? Com ens afecta el patriarcat en el nostre dia a dia? Com ens cuidem entre nosaltres? Com treballem el gènere en els moviments de salut mental? Un espai per millorar la nostra relació amb nosaltres mateixes i amb els altres, deconstruint estereotips.

El taller constarà de 6 sessions amb una durada de 2 hores cadascuna. Amb dinàmiques participatives i jocs, treballarem i pensarem en conceptes relacionats amb els feminismes, amb la perspectiva de la Comunicació No Violenta. Una activitat gratuïta, impartida per Anahí Sarasola i Patricia García Lepetit.

Del 6 de febrer al 13 de març, cada dimecres de 16:00 a 18:00 hores, al Casal de Barri Can Travi, de la Vall d’Hebron (Av. Cardenal Vidal Barraquer, 45), Barcelona. Si tens qualsevol dubte o t’interessa i vols reservar la teva plaça per a participar, envia’ns un correu a anahi.sarasola@gmail.com. T’esperem!

Comentarios: