El Parc Sanitari Sant Joan de Déu organitza el 18 i el 19 d’octubre la primera edició de la Jornada Còmic i Salut, una cita que comptarà amb autors de prestigi del món del còmic, i que estarà oberta tant a professionals del sector de la novel·la gràfica i de la salut, com a aficionats. Aquesta trobada té l’objectiu de propiciar el debat entorn de la necessitat d’humanitzar les institucions sanitàries i de com es viuen els problemes de salut en l’actualitat.

ActivaMent partiparem en aquestes jornades d’una manera molt especial, el dissabte 19 d’octubre serà el dia de les activitats lúdiques, i nosaltres estarem d’11h a 14h en un stand, amb altres stands d’entitats participants com l’Escola Joso; allà, a més d’informar de qui som i què fem, oferirem un Taller de Còmic, totes i tots els que vulguin podran dibuixar una o varies vinyetes sota la temàtica “Privació de llibertat”, la mateixa temàtica que tindrà el nostre futur fanzine, el FanAct nº7.

Serà una activitat d’accés lliure que tindrà lloc al recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Carrer del Dr. Antoni Pujadas, 42, Sant Boi de Llobregat).

Us hi esperem!

Comentarios: