La nostra delegació està inscrita en la Guia d’activitats i recursos per als centres educatius, de l’Ajuntament de Granollers. L’objectiu de la mateixa és oferir a les escoles i instituts de la ciutat eines i activitats per tal d’eixamplar els recursos de què disposen i poder oferir a l’alumnat una altra visió, més àmplia, del que treballen a l’aula. Està constituïda amb la implicació de serveis municipals, entitats de la ciutat i altres ens públics en què participa l’Ajuntament.

La nostra oferta s’emmarca en el bloc de la salut, apartat salut mental. Es tracta d’un taller d’una hora, anomenat La salut mental de primera mà, adreçat a 3r , 4t d’ESO i Postobligatòria.

El 14 de gener realitzàrem aquest taller al Centre de Formació d’Adults Vallès, al grup d’Educació Compensatòria format per uns 15 nois d’uns 15-17 anys. Els nostres principals objectius van ser explicar, de manera clara i directa, nocions bàsiques de salut mental, i aproximar-los els conceptes d’estigma, prejudici i discriminació a través del testimoni en 1a persona i una dinàmica de grup.

Us deixem imatges de la dinàmica grupal. D’aquesta activitat recordarem, sobretot, la participació, l’espontanietat i l’autenticitat del grup d’alumnes.

[metaslider id=”16599″]

 

Comentarios: