Aquest estiu de 2018 ha nascut una nova subdelegació, dins d’ActivaMent Delegació Girona: ActivaMent Baix Empordà. Un petit grup de persones del municipi de Sant Antoni de Calonge estan portant l’activisme, el suport mutu i l’autogestió associativa a un nou territori de Catalunya, amb el suport dels i les companyes de la delegació de Girona.

A ActivaMent Baix Empordà tenen moltes ganes de desenvolupar noves activitats per millorar la salut mental, donar-se a conèixer als territoris propers, lluitar contra l’estigma, oferir recolzament a qui el necessiti i acollir a totes aquelles persones del territori que han tingut o tenen una experiència de patiment psicològic i/o diversitat mental.

Des de juny, han estat participant amb l’equip tècnic de les formacions de Portaveus d’ActivaMent, de Dinàmiques Grupals Associatives i de Moderació de Grups d’ajuda Mutua (GAM), gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Antoni de Calonge, amb la cessió de sales.

Inicien les activitats aquest setembre, amb diversos projectes, com GAM, assemblees i un taller de manualitats obert al barri.

Si voleu contactar amb les companyes del Baix Empordà, podeu escriure a: baixemporda@activament.org, o trucar pels matins al telèfon: 646253394, o per les tardes a: 657239731.

Felicitats a les companyes del Baix Empordà!

Comentarios: