Aquest diumenge 23 de febrer, la Comissió d’Excursions d’ActivaMent Girona organitza una nova sortida de cap de setmana. Es tracta de una visita a l’Estany de Sils.

L’Estany és un espai natural protegit per les polítiques europees de biodiversitat, inclòs en el Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya. És una àrea de notable interès paisatgístic i extremadament singular dins un ambient predominantment mediterrani. Gràcies a les seves condicions d’especial humitat i inundabilitat, encara es conserven diverses espècies de flora i fauna característiques de zones humides, algunes molt rares i amb poblacions sotmeses a un important perill de regressió.

La durada de la caminada és d’una hora i mitja sobre terreny pla i, per tant, apta per a tothom. Cal portar un entrepà o el que vulgueu per menjar, calçat adequat i si en teniu, prismàtics.

El punt de trobada és l’estació de RENFE de Sils, a les 10:35h del matí. És important arribar puntual al punt de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts. Per arribar-hi, es pot agafar un tren que surt de Girona a les 10:19h o bé arribar amb cotxe fins a l’estació.

Si estàs interessat en participar, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 618027823.

Comentarios: