RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.06 de RàdioAktiva. Ens visita la Xarxa Antipsiquiatria de l’Ateneu Llibertari de Gràcia, representada avui per Sole. A més a més de presentar-nos el col·lectiu i les activitats de l’Ateneu, fem un breu recorregut per l’antipsiquiatria i els moviments de supervivents de la psiquiatria.

Comptem al programa amb les col·laboracions habituals d’Hernán Maria Sampietro i Rosa García. Condueix el programa Miguel Dubra.

 

Comentarios: