Concurs Spots     Obertament, campanya de lluita contra la discriminació per motius de salut mental impulsada per la Generalitat de Catalunya, a la qual ens unim des d’ActivaMent, porta a terme un concurs de Espots Publicitaris. Aquest concurs busca recollir idees que ajudin a sensibilitzar a la població, a través del llenguatge audiovisual i publicitari, contra l’estigma, els prejudicis i la discriminació que vivim qui hem estat diagnosticats d’un trastorn mental.

     En aquesta edició, hi ha 49 Espots concursant. 33 a la categoria Amateur i 16 a la categoria professional. T’agradaria participar en la votació per escollir el millor espot? Ara pots fer-ho, votant a través d’Internet.

Com es fa per votar?

  1. Entra al següent enllaç: http://www.concursespot.org/espots/
  2. Fes clic a “Registra’t i Vota”
  3. Omple les teves dades (correu electrònic, nom i cognom)
  4. Fes clic a “Registrar”
  5. Vés al teu correu electrònic, hauràs rebut una contrasenya per a votar
  6. Torna a “Registra’t i Vota”
  7. Fes clic en “Accedir”
  8. Escriu el teu e-mail, la teva contrasenya i fes clic en “Accedir”
  9. Escull l’Espot que més t’agrada a la finestra desplegable i fes clic a “Vota”

     Dos companys d’ActivaMent, Mònica Civill i Hernán Sampietro, junt amb Raul Velasco, Almudena Calvo i Flavia Becerra, de Ràdio Nikosia, participem en aquesta edició del concurs a través de l’Espot: Concursem contra la Discriminació

     Ens encantaria que miressis la nostra proposta i, si el consideres adient, ens brindis el teu suport en la lluita contra la discriminació per motius de salut mental.

No a la Discriminació, Sí a les Persones

Comentarios: