Al mes de novembre, torna el Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu. Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Al cicle, cada trimestre veurem una pel·lícula a la biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

En aquesta ocasió veurem “Elling”, de Petter Næss. Una comèdia noruega, premiada al Festival de Cinema de Sant Sebastià i candidata a l’Oscar a la Millor Pel·lícula Estrangera. El film ens explica la història de dos companys d’habitació d’un hospital psiquiàtric quan, després d’alguns anys ingressats, els serveis socials decideixen que han de ser reintegrats a la comunitat i han de marxar a viure sols en un apartament per a tenir cura de si mateixos. Com s’adaptaran a això que anomenem “món real”? Una divertida comèdia que ens fa reflexionar sobre les barreres pròpies i socials. Com superar els prejudicis aliens? Com enfrontar-nos a les nostres pròpies limitacions?

Una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania, organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer, amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el Centre Cívic Baró de Viver, el projecte KMK de ‘AREP i activament Catalunya Associació.

El dijous 7 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Trinitat Vella (C/ Galícia, 16). Us hi esperem!

Comentarios: