El proper dijous 28 de novembre tindrà lloc la taula rodona: “Quan la paraula pren les ones. Ràdio, transformació i experiència pròpia”, un espai de trobada de les “ràdios boges” de Barcelona.

El col·loqui comptarà amb la participació de Ràdio Nikosia, RadioAktiva, Ràdio La Tarantela i Ràdio Gigantes i Molinos. Serà un espai de reflexió col·lectiva en el que pensarem sobre la veu i el silenci: l’aparició de ràdios en un context on la veu des de l’experiència va construïnt espais de comunicació. Allí hi seran les nostres companyes Cristina Méndez, coordinadora de l’Àrea d’Art i Cultura, i Miguel Dubra, director de RàdioAktiva.

La presentació i moderació estarà a càrrec de Jordi Relaño, membre de la comissió de participació de BCN Salut Mental. Un esdeveniment organitzat per l’associació BCN Salut Mental, amb la participació de Ràdio Nikosia, la Fundació els Tres Turons, l’associació AREP i ActivaMent Catalunya Associació.

El dijous 28 de novembre, a les 17h, a la Casa del Mar (C/ d’Albareda, 1-13), Barcelona. Una activitat gratuïta, amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia. Inscripcions: Quan la paraula pren les Ones

Comentarios: